Certificeringen

Welling | Van Bree biedt keiharde garanties, zwart op wit. Geen kleine lettertjes, afspraak is afspraak. Dat is de taal die we spreken. Eerlijk, oprecht, transparant. We staan voor kwaliteit. Ook wanneer het gaat om onze eigen werkwijzen en processen.

Hieronder vindt u onze certificeringen/keurmerken:

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 5000 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. De totale bouwsector is in Nederland goed voor 6% van het bruto binnenlands product en voor een productie van 60 miljard euro (prijsniveau 2008). De sector biedt werk aan ruim 500.000 mensen.

Bouwend Nederland is een slagvaardige, professionele organisatie die zich inzet voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is. De bouw bepaalt het gezicht van Nederland. Zij maakt wonen, werken, leren, recreëren, reizen, handel en vervoer mogelijk.

De kerntaken van Bouwend Nederland zijn belangenbehartiging, brancheontwikkeling en individuele dienstverlening aan haar lidbedrijven.

BouwGarant

Een verbouwing of bouw van een nieuwbouwhuis is een flinke investering en dan wilt u zeker weten dat alles goed komt. Bij een BouwGarant-aannemer kunt u hierop rekenen!

BouwGarant is een kwaliteitskeurmerk en een bouwbedrijf komt pas in aanmerking voor dit keurmerk, indien er aan alle eisen vanuit BouwGarant voldaan wordt.

Sinds januari 2018 is Welling Van Bree B.V. ingeschreven als lid van BouwGarant en wordt er dus voldaan aan deze eisen van BouwGarant.

Bouw of verbouw met Welling Van Bree B.V. heeft voor u de volgende zekerheden:

  • Juiste diploma’s en verzekeringen;
  • Aantoonbare ervaringen;
  • Duidelijke afspraken;
  • Kwaliteitscontroles;
  • Garantie;
  • Uitgebreide klachtregeling;
  • Geschillencommissie;

Kiezen voor Welling Van Bree B.V., dat is kiezen voor optimale zekerheid bij uw bouw- of verbouwproject!

Hieronder een aantal interessante links met verdere informatie: