Voor wie

Op deze pagina vindt u onze voornaamste opdrachtgevers.

Ontwikkelaars

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner, die naast het meedenken en het bieden van een goede kopersbegeleiding ook nog mee kan ontwikkelen? Dan bent u bij Welling | Van Bree aan het juiste adres. Bouwen is voor ons geen doel, maar een middel. Een middel om samen de mooiste plannen te ontwikkelen met het hoogst haalbare rendement voor u en uw kopers. Tijdens de ontwikkelfase zijn wij graag al betrokken bij het uitwerkplan van de architect, zodat we onze deskundigheid in kunnen zetten en tijdig bij kunnen dragen aan passende oplossingen. Welling | Van Bree bouwt klantgericht.

Zorg

Specialisten in de gezondheidszorg hebben efficiënte, functionele ruimtes nodig, waar zij zich kunnen richten op de behandeling van hun cliënten. Of het nu gaat om schilderwerk, bouw, verbouw of uitbreiding van een van deze cruciale voorzieningen; onze mensen van Welling | Van Bree zorgen ervoor dat het op tijd, binnen budget en zonder dat we in de weg lopen gebeurt. Wij zorgen voor een minimum aan overlast en houden rekening met hygiëne, stof, geluid en waarborgen de veiligheid van uw cliënten. Op die manier kunt ú zich richten op de zorg die zij nodig hebben.

Industrie

U wilt een industriegebouw laten bouwen of verbouwen? Industriële bouw begint met een goed ontwerp. Welling | Van Bree zet graag zijn deskundigheid in tijdens het voortraject tot en met alle werkzaamheden tijdens de uitvoeringsfase. Op deze manier kunnen we tijdig bijsturen waar nodig en ervoor zorgen dat de bouw voorspoedig verloopt. Tijdens de bouw zorgen wij ervoor dat we het productieproces niet verstoren. We houden rekening met werktijden, hygiëne, stof, geluid en veiligheid.

Onderwijs

Een comfortabele, functionele en gezonde leeromgeving is de sleutel tot het succes van een leerling. Dat kan betekenen dat er een nieuwe faciliteit gebouwd of een bestaand gebouw verbouwd moet worden. Welling | Van Bree biedt niet alleen de bouwexpertise die nodig is om de klus te klaren, maar doet dat met zo weinig mogelijk verstoring voor leerlingen en docenten die in de buurt werken. We zijn flexibel, houden rekening met schooltijden en proberen zoveel mogelijk te werken tijdens schoolvakanties.

(Semi-) overheid

MVO

Welling | Van Bree is sterk lokaal verankerd. We vinden ons bestaansrecht in de lokale samenleving en doen daarom ook graag iets terug voor de omgeving waarin we wonen, werken en leven. We sponsoren het verenigingsleven en diverse sportclubs, lokale festiviteiten en evenementen. We leveren onze bijdrage aan maatschappelijke initiatieven, zoals de Kledingbank en een hospice. MVO en SROI zien wij dan ook als onze rol. We werken graag samen met gemeenten en andere overheidsinstanties. Samen zetten we de meest interessante en mooie projecten neer en dit doen wij met de nodige (veiligheids)certificaten. Welling | Van Bree geeft hiermee ook graag vorm aan maatschappelijke ambities.

Prestatiegerichte aanbestedingen

Welling | Van Bree ziet de meerwaarde van prestatiegericht aanbesteden. Doordat procesfasen in één contract gebundeld worden ontstaat er ook één verantwoordelijke partij. Risico’s worden beter verdeeld tussen opdrachtgever en aanbieder en er wordt goed nagedacht over onderhoud op de lange termijn. Doordat er meer ruimte ontstaat om als aanbieder met gepaste oplossingen te komen wordt ook innovatie bevorderd. Daarnaast neemt de doorloopsnelheid van het bouwproces aanzienlijk toe omdat er minder tussentijdse beslissingen gemaakt hoeven te worden.

Sport, recreatie & cultuur

Wanneer Welling | Van Bree werkt aan een gebouw waar mensen komen om te sporten, zich te ontspannen of te vermaken, behandelen we alle aspecten van het bouwproces, zodat u zich kunt concentreren op uw klanten en uw bedrijf. Ons team en onze partners zijn even thuis in de bouw van sport- en recreatiecomplexen als ingewikkelde musea.

Particuliere belegger

Als particuliere belegger wilt u een verstandige én veilige keuze maken bij het investeren in vastgoed. Wij zetten onze jarenlange ervaring en expertise in om u hierin verder te begeleiden. Daarbij bedenken wij totaaloplossingen die voor lagere stichtingskosten kunnen zorgen, zodat u een hoger rendement behaalt. Welling | Van Bree gaat voor duurzame relaties. Ook in de toekomst denken wij graag met u mee over het onderhoud van uw vastgoed.

Bedrijven

Welling | Van Bree begrijpt dat u een gebouw nodig heeft dat past bij u en uw organisatie. Het moet functioneel zijn en in de behoeften van medewerkers en klanten voorzien. Van kantoorruimten tot retailconstructies; wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen uw doelen te bereiken